Dirk Kaan

geplaatst in: WIE | 0

dirk_kaanCommunity Transruptive Designer (CTD)

 

Ik heb StadsLAB033 opgericht omdat ik merkte dat de oude economie vast aan het lopen was, maar dat “het nieuwe” zich nog moest ontvouwen. en als het oude niet meer werkt, hoe kan je het nieuwe dan ontdekken? Een broedplaats voor het experiment om te falen, te ontdekken en successen samen te vieren! Dat is StadsLAB033. Anders durven kijken, anders durven denken en uiteindelijk anders DOEN. Doen wat bij jou past.

Ik ben iemand die even graag klaar staat om eigenmachtig nieuwe ideeën te ontwikkelen, als in samenwerking met anderen. Mijn favoriete werkterrein ligt daar, waar nieuwe mogelijkheden moeten worden onderzocht en nieuwe kansen moeten worden gecreëerd.

Ik vind het belangrijk om naar gebieden te trekken waar veranderings- en ontwikkelprocessen prioriteit hebben. Ik heb aanleg voor innoverend werk. Aan de gang gaan met complexe vraagstukken vind ik leuk. Je kunt mij omschrijven als: ‘enthousiast in het zoeken naar en ontwikkelen van, nieuwe ideeën’.

Vanuit mijn rol als “CTD” wil ik mensen en organisaties leren om breder te kijken. Onze steen in de vijver helpt om onze regio te innoveren en levert zo een bijdrage aan een betere samenleving en niet onbelangrijk MEER BANEN.

Nieuwe ideeën die leiden tot meer banen, daar wil ik met StadsLAB033 een bijdrage aan leveren. Dat is mijn motivatie!

Foto: Ester Overmars