Passie ontdekken

geplaatst in: DIENSTEN, NIEUWS | 0

Volg jij je hart nog?

IMG_5248

In onze StadsLAB033 praktijk komen wij veel mensen tegen die, of hun passie niet kennen, of weggeraakt zijn van hun passie.
Het blijkt lastig te zijn om “invulling te geven” aan je passie, trouw te zijn aan je passie.
Terwijl jouw passie je gelukkiger maakt en energie geeft. Vaak zijn we jaloers op mensen die gepassioneerd zijn over iets.
Er zijn ook veel mensen die denken dat zij geen passie hebben.
Daarom hebben wij bij StadsLAB033 de “van-passie-naar-impact-gesprekken” ontwikkeld.
In enkele gesprekken met een coach uitzoeken wat de passie is, wat de passie met je doet, hoe je passie vertaalt naar doelen en hoe je vervolgens impact hebt.
En een mooie stap voor velen is de stap van… hoe jij met jouw passie geld kan verdienen.
Afgelopen week was ik zelf in Italië om hoteleigenaren te trainen weer terug te komen bij hun passie. Je gaat in Italië wonen en werken om invulling aan je passie te geven.
Maar het kan zo zijn dat je naar verloop van tijd gewoon een hotel runt. Min of meer in een sleur terecht komt. Met elkaar hebben we de passie weer opgezocht, richting bepaalt en de energie stroomt weer als nooit te voren.

Wil jij aan de slag met jouw passie? Waarom kom jij je bed uit? Als je denkt daar ondersteuning bij te kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op via info@stadsLAB033.nl of bel met Dirk Kaan. 0655890633