Sociale innovatie

geplaatst in: DIENSTEN | 0

Bedrijven en organisaties staan al een tijd onder grote druk en die wordt alleen maar groter zolang zij vasthouden aan oude structuren en culturen. Het is zinloos om een vijfjarenplan te maken en daar je organisatie op af te stemmen als de omgeving veel sneller verandert. Niemand kan vijf jaar vooruitkijken. Een stip op die horizon verdwijnt als sneeuw voor de zon. Maar hoe ga je dan om met strategische planning? Hoe houdt de organisatie bestaansrecht? Het antwoord ligt in Sociale Innovatie.

In onze eigen projecten maken wij gebruik van de kracht van sociale innovatie. Onze experimenten kenmerken zich door cross-overs te maken, zodat er nieuwe verbindingen ontstaan. Daardoor gaan we anders kijken, anders denken en anders doen. Dat leidt tot nieuwe inzichten,  nieuwe ideeën, nieuwe diensten en producten. De kennis die wij hier bij opdoen delen wij graag.
Vind jij voortschrijdende vernieuwing op cultureel, sociaal en economisch vlak belangrijk? Denk jij dat creativiteit, technologie en ondernemerschap met elkaar verbonden moeten worden om deze vernieuwing te bereiken? Wij bieden diverse mogelijkheden om zelf te gaan experimenteren met sociale innovatie. Interesse. Mail met info@stadslab033.nl of bel met Dirk Kaan 0655890633

think outside the box
think outside the box

Sociale innovatie bestaat uit:

– Flexibel organiseren: het hanteren van innovatieve organisatievormen,

– Dynamisch managen: het ontwikkelen van nieuwe managementvaardigheden,

– Slimmer werken: het realiseren van hoogwaardige arbeidsrelaties en,

– Co-creatie: samenwerken met externe organisaties.