StadsLAB033 nieuwe community manager Croqqer

geplaatst in: SAMEN | 0

Rob van de Star (Croqqer) en Herman Dummer bezegelen de samenwerking met een handdrukCroqqer en StadsLAB033 werken samen om mensen in regio Amersfoort met elkaar te verbinden. Op 24 September, tijdens het Zakelijk Festival MNL15, ondertekenden zij om 16:15 uur, een samenwerkingsovereenkomst in de St. Aegtenkapel.

 

Croqqer is een online platform waarmee gebruikers het talent in hun eigen buurt kunnen ontdekken. Iedereen kan een oproep voor een klus plaatsen of zichzelf aanbieden om klussen te doen: gratis, via ruil of betaald. Mensen helpen elkaar én leggen nieuwe contacten in hun eigen wijk.

 

Klussen
Denk aan: de was doen, behangen, oppas voor je kinderen of huisdieren, SEO optimalisatie, monteren van dat IKEA bouwpakket, organiseren van een verjaardagsfeestje, hulp met je computer, logo ontwerp, een WordPress website maken, een boodschap doen of gewoon een kopje koffie drinken – je kan het zo gek niet verzinnen: wij vonden Croqqers met de juiste talenten, misschien wel vlak bij je om de hoek!

 

Community managers
Croqqer werkt met community managers per regio. Deze community managers beantwoorden vragen van de gebruikers van de website. Cornelis de Maijer droeg 24 september zijn taken als community manager regio Amersfoort over aan StadsLAB033.

 

Vernieuwing
Cornelis de Maijer: “Inmiddels ben ik alweer 2 jaar actief als Community Manager in Amersfoort en ik dacht het is de hoogste tijd voor vernieuwing! Hoe dit aan te pakken? Ik heb besloten alle opgedane kennis over te dragen aan StadsLAB033 en als hun coach naar de achtergrond te treden.

Zoals het er nu naar uit ziet zal StadsLAB033 om de 3-6 maanden zich vernieuwen, elke keer weer nieuwe mensen die kunnen en mogen ontdekken en Croqqer voorzien van nieuwe frisse ideeën. Iets dat helemaal past in deze tijd: Het juiste talent op de juiste plek, op het juiste moment. Ik zie daar alleen maar voordelen voor onze gebruikers. Nog meer klussen, nog meer matches in de wijken. Nog meer cohesie in de straat en buurt.”

Oprichter Rob van de Star ziet hiermee een droom in vervulling gaan: “Croqqer groeit door naar een lokale sociale onderneming waar lokale talenten zich inzetten voor mensen in de regio.”

 

Regio
Als community manager regio Amersfoort staat StadsLAB033 klaar voor vragen van gebruikers uit de gemeentes Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Leusden en Woudenberg.

 

Voor meer informatie kun je ons een e-mail sturen.