Van werk naar ander werk

geplaatst in: WerkLAB033 | 0

In deze veranderende arbeidsmarkt wil jij ook jouw plek. Je wilt met jouw capaciteiten aan de slag en je wilt als mens ook een verschil maken. StadsLAB033 ondersteunt mensen die nu niet deelnemen aan de arbeidsmarkt maar dit wel weer willen. Of mensen die voelen niet meer in de baan te zitten die passend is en een andere keuze willen maken in hun loopbaan. We zijn geen trainings- of adviesbureau maar je reisgenoot in je eigen reis naar het ontdekken waar jij goed in bent en blij van wordt. Onderweg gaan we samen je idee toetsen, uitvoeren en laten groeien.

Waarom?

Waarom zijn wij WerkLAB033 begonnen? Veel mensen die wij spreken geven aan dat ze niet “gewoon” een baan willen. Ze willen werk wat betekenisvol is, dat impact heeft. Maar wat precies, hoe precies dat is niet altijd helemaal duidelijk. Ideeën genoeg, maar wat ga je dan precies DOEN? Je twijfelt of jouw capaciteiten voldoende passen bij de banen die er nu zijn, je twijfelt of jouw diploma’s passend zijn, je twijfelt over de ervaring die je al hebt voldoende is? Je merkt dat de oude werkwijze niet meer altijd werkt en dat de nieuwe nog niet (altijd) ontwikkeld is. Ben jij iemand die anders wil maar de twijfel herkent? Dan is het fijn te weten dat er een plek is waar je dat met elkaar kunt ontdekken. Werklab033 gaat met jou en anderen op zoek naar de vragen die je hebt over jouw toekomstig werk.

Begeleiders

De begeleiders van de diverse programma,s zijn Trees Gertsen en Diet Grosheide . Zij behoren tot de kern van StadsLAB033 en helpen mens en organisatie in de regio Amersfoort hun toekomst te verkennen. Wij richten ons hierbij op onderwijs, overheden en ondernemers. Als grensverleggende reisgenoot ontdekken wij samen deze toekomst. De reis leidt tot nieuwe wegen die waarde toevoegen voor individu, organisatie en maatschappij. StadsLAB033 innoveert door nieuwe verbindingen te leggen.

Aanbod

Binnen WerkLAB033 helpen we je om verschillende stappen te zetten in je reis richting arbeidsmarkt. Daarvoor bieden we je drie verschillende mogelijkheden:Ontdekken : wat kan & wil ik, oriëntatie op jouw capaciteiten. Hoe zie ik mijn toekomst, welk werk past bij mij?

Voor wie?

– werkzoekenden

-mensen die hun baan gaan verliezen

– mensen die van loopbaan willen veranderen

– mensen die voelen dat het anders moet maar de weg nog niet helder hebben

 

Wat bieden we?

– Intensief en uitdagend programma

– Training & coaching op maat (Individueel en groepsgericht)

– Creatieve workshops

– Peers en een netwerk