Onze missie

geplaatst in: WIE | 0

Waarom moeilijk doen als het samen kan? StadsLAB033Waarom StadsLAB033?

Bij StadsLAB033 geloven wij dat Amersfoort een stad kan zijn waar mensen langer, gezonder en gelukkiger kunnen leven door innovatie en verbinding.

 

Wij verbinden ondernemers, onderwijs en overheid met elkaar om samen creatieve oplossingen te ontdekken die waarde toevoegen voor personen en voor de samenleving. Bij StadsLAB033 hoef je nog niet te weten hoe de toekomst eruit gaat zien. Wij bieden ruimte om die toekomst te ontwerpen.

 

StadsLAB033 organiseert workshops die bestaande denkkaders uitdagen. We bieden Masterclasses aan waardoor jij op een andere manier leert kijken. Bovendien staan onze reisbegeleiders klaar om een op een met jou te bekijken hoe jij de toekomst van jouw onderneming kunt vormgeven.

 

Visie
Onze ambitie is om van de Amersfoortse regio de zesde Blue Zone te maken waar mensen langer, gezonder en gelukkiger leven. Wij geloven dat de complexiteit van de vraagstukken waar we maatschappelijk mee te maken hebben om een innovatieve aanpak vraagt.

Antwoorden op deze vraagstukken kunnen alleen gevonden worden door individuen, onderwijs, overheid en ondernemers met elkaar te verbinden om dit proces samen te ondernemen. Sociale innovatie doen we samen!

 

Missie
Wij helpen ondernemende mensen en organisaties hun toekomst te verkennen in de regio Amersfoort. Als grensverleggende reisgenoot ontdekken wij samen deze toekomst. De reis leidt tot nieuwe wegen die waarde toevoegen voor individu, organisatie en maatschappij.

 

Leidende principes
1.    Innoveren; Ruimte voor het niet weten, het experiment en vernieuwing.
2.    Verbinden; Ruimte voor interessante ontmoetingen, wij verbinden mensen, organisaties en overheid.
3.    Inclusief ondernemen; Ruimte voor iedereen, iedereen doet mee en we benutten de diversiteit.
4.    Vitaliteit; Ruimte voor groei en ontwikkeling, onze activiteiten geven nieuwe energie aan onze klanten.
5.    Impact; Onze activiteiten zorgen voor sociale, economische en ecologische impact.

 

Wil je meer weten over StadsLAB033 en de manieren waarop jij betrokken kunt raken bij ons werk, lees dan ons Manifest.